Restoran Satışlarınızı Artırmanın 4 Yolu

0
4917

Bir restoranda satışların ve gelirlerin artışı, işletmenin müşterilerine sunabildiği hizmetlerle ve yarattığı müşteri memnuniyetiyle mümkün oluyor. Farklı müşteri profillerine ve beklentilerine uygun iş akışları hazırlayan restoranlar, kısa sürede çok verimli bir işletme deneyimine sahip olabiliyor. 

İşletmenizde satışlarınızı artırabilmek için yapabilecekleriniz, oldukça basit.

Paket servis hizmeti verin

Günümüzün en popüler yemek tüketim hizmetlerinden biri olan paket servis, her ölçekten işletmenin satış ve gelirlerini artırabilmesi için önemli derecede destek oluyor. İyi paketlenmiş, hızlı ve hatasız paket servis hizmeti gerçekleştirirseniz, müşterilerinizin sizi tercih etme sıklığı artacaktır. Ayrıca, aracı platformlar ve kendi web siteniz üzerinden de sipariş alarak gelirlerinizi artırabilirsiniz.

Simpra’nın Yemeksepeti, GetirYemek ve Trendyol Yemek entegrasyonlarının yanında kendi web siteniz üzerinden sipariş almanızı sağlayan WebShop entegrasyonu sayesinde, tüm siparişlerinizi POS sisteminiz üzerinden takip edebilir, ödeme ve kurye atamalarınızı yönetebilirsiniz. 

Farklı ödeme yöntemleri sunun

Müşterilerinize farklı ödeme yöntemleri sunarak gelirlerinizi artırabilir, müşteri memnuniyetine katkıda bulunabilirsiniz. Yemek kartları, kredi ve banka kartları, nakit ödeme gibi tüm ödeme yöntemlerine açık olmalısınız. 

Simpra, farklı ödeme yöntemlerini aynı POS sistemi üzerinden yönetebilmenizi sağlar. Ayrıca, SimpraPAY sayesinde Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve POS terminalleri üzerinden kolayca ödeme alabilirsiniz. 

Müşterilerinize kampanya ve fırsatlar sunun

Müşteri memnuniyetinin en önemli şartlarından biri de müşteri sadakati yaratacak ortamı oluşturabilmektir. İşletmenize ait bir sadakat yönetim sistemi, bu konudaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. 

Simpra Loyalty, her ölçekten işletme için benzersiz bir sadakat yönetim sistemi sunar. Müşterilerinizi segmentlere ayırmanızı, alışveriş alışkanlıklarını incelemenizi ve onlara indirim, kampanya, fırsat sunmanızı sağlar. Sadık müşteriler kazanarak gelirlerinizi artırabilirsiniz. 

Temassız sipariş ve ödeme alın

İşletmenizde bulunan müşterilerinize, yeni normal şartlarına uygun bir şekilde, temassız sipariş ve ödeme deneyimi sunarak, işletmenize duyulan güveni artırabilirsiniz.

QR Menu Order ile QR kodu taratan müşterileriniz, güncel menünüze akıllı telefonları üzerinden ulaşır, sipariş verebilir ve hatta yine kendi akıllı telefonları üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilir. 

 

Bulut tabanlı Restoran Otomasyonu Simpra ile tanışın.
(İşletmenizi Büyütüp, Kârınızı Artırmak İçin Tıklayın!)