Doğru POS Seçimi İçin Çok Önemli 7 Tavsiye

0
5636

İşletmelerin iş akışlarındaki sorunların önüne geçilebilmesi için POS sistemi artık ayrılmaz bir parça haline geldi. 

Farklı POS sistemi seçenekleri, işletmecilerin kafasında “Doğru POS sistemi hangisi” sorusunu uyandırdı. POS sistemi seçerken dikkate almanız gerekenleri sizin için listeledik.

Farklı ödeme yöntemleri sunan bir sistem tercih edin

Nakit, kredi kartı, online ödeme, temassız ödeme gibi tüm ödeme seçeneklerine cevap veren bir POS sistemine sahip olmak, önemli bir adım. Böylece, müşterilerinizden gelen tüm ödeme türlerine hazır olabilirsiniz. 

Simpra, esnek altyapısıyla farklı ödeme türlerini destekler. Ayrıca, SimpraPAY ile ödeme kaydedici cihaz teknolojisini yenileyerek, el terminallerinin yerini Android işletim sistemli cep telefonlarının almasını sağlar. Böylece, el terminali masraflarınızı düşürürken yeni nesil bir sisteme sahip olmanızı sağlar.

Paket servis entegrasyonuna sahip olun

Pek çok paket servis platformuna aynı anda üye olmak ve bu platformlar üzerinden satış yapmak, çoğu zaman oldukça karmaşıktır. Eğer POS sisteminiz yeterli entegrasyon çeşitliliğine sahipse, platform fark etmeksizin tüm siparişlerinizi POS sistemi üzerinden yönetebilirsiniz.

Simpra Paket Servis Sistemi, Yemeksepeti, GetirYemek ve Trendyol Yemek üzerinden sipariş alma işlemlerinizi kolaylaştırır, ödeme takibi ve kurye ataması gibi işlemleri de POS sisteminiz üzerinden yapmanızı sağlar. 

Kesintisiz hizmet oldukça önemli

İşletmenizde internet bağlantısının kesilmesi durumunda hizmetleriniz aksamamalı. Bu nedenle, çevrimdışı çalışma modu olan bir POS sistemi tercih etmek, hizmet kalitenizi artırır. İnternetiniz olmasa bile kusursuz hizmet verebilirsiniz.

Simpra, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı çalışma moduyla her işletmede kusursuz bir şekilde çalışır.

Sadakat modülü çok önemli

Müşteri sadakati, günümüzün en çok talep gören ve önem arz eden işletmecilik konularından biri. Sadakat edinebilmek için müşterilerinize indirim ve kampanyalar sunmak, onların işletmenizi daha sık tercih etmesi adına verimli bir yoldur.

Simpra Loyalty Sadakat Yönetimi Modülü, işletmelere kusursuz bir sadakat yönetimi fırsatı sunar. İşletmenizin mobil uygulaması üzerinden müşterilerinize ulaşabilir, müşterilerinizin özelliklerine göre farklı kampanyalar ve indirimleri de onlara sunabilirsiniz. 

Stok ve maliyet yönetimini POS sisteminize entegre edin

Maliyeti düşürmek ve stoklarınızı her an kontrol altında tutmak, işletmenizin temel ihtiyaçlarından. Stok kontrolü için gerekli olan tüm ihtiyaçlar ise artık dijital ortama taşındı, geleneksel yöntemler terk edildi. 

Stoklarınıza giren ürünleri, girmek üzere olan ürünleri, güncel stok miktarınızı ve tedarikçi iletişiminizi anlık olarak takip etmek, her an en büyük ihtiyacınız olacak. Bunun için ise Simpra’nın benzersiz çözümü Simpra Inventory Stok Yönetimi Modülü ile tanışmalısınız. Simpra Inventory, POS sisteminize entegre çalışarak yapılan her satışın stok ve maliyet kontrol modülünüze de aktarılmasını sağlar.

Her an raporlara ulaşın

Günlük, haftalık, dönemsel ve yıllık satış raporları, işletmenizin durumunu anlayabilmeniz için oldukça mühim. Bir POS sisteminin detaylı raporlarla anlık olarak işletmenizde yapılan satışları ve gelir durumunuzu size aktarması sayesinde, işletmenizde yapmanız gereken her türlü değişikliği takip edebilirsiniz.

Simpra Insight, cep telefonunuz üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz bir raporlama modülüdür. Simpra POS’a entegre çalışan Simpra Insight ile istediğiniz rapora istediğiniz an ulaşarak güncel durumu kontrol edebilirsiniz.

Her an destek ekibine ulaşın

POS sisteminizde yaşanan herhangi bir aksaklık, iş akışınızın yavaşlamasına neden olur. Bu nedenle, günün hangi saatinde olursa olsun, size destek olabilecek bir ekibi olan POS sistemini tercih etmelisiniz.

Simpra, 7×24 destek hattı üzerinden her an ulaşabileceğiniz güçlü, deneyimli ve çözüm odaklı bir destek ekibini işletmenizin POS sisteminizle alakalı yaşayabileceği herhangi bir sorunda her an yanınızdadır. 

Bulut tabanlı Restoran Otomasyonu Simpra ile tanışın.
(İşletmenizi Büyütüp, Kârınızı Artırmak İçin Tıklayın!)