Kahve Zirvesi 2024’te Teknoloji ve Yeniliklerle Buluşma Fırsatı

0
19
Kahve Zirvesi 2024

Kahve Zirvesi 2024, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ‘nin ev sahipliğinde 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. Müze Gazhane’de iki gün boyunca kahve severleri ve teknoloji meraklılarını bir araya getirdi.

Etkinlik yeri olan Müze Gazhane, hem modern mimarisiyle geçmişin izlerini birleştiren hatlarıyla, hem de tarihi atmosferinin yaratığı cazibe ile Kahve Zirvesi için etkileyici bir deneyim sundu. 

Biz de Simpra olarak, hem kafe ve restoranlar için sunduğumuz yenilikçi çözümlerle hem de sürpriz Simpra servis robotumuzla zirvede yerimizi aldık 🙂 Etkinlik boyunca Simpra robotumuza olan ilgi alaka oldukça yüksekti. Standımıza, cafe ve restoranlarında Simprayı konumlandırmak adına çözümlerimizi merak ederek gelen ziyaretçilerimiz oldukça fazlaydı. 

Bu anlamda bizler için son derece verimli bir etkinlik olduğunu söyleyebiliriz.

Kahve bahane, Simpra’nın çözümleri şahane…

Etkinlikte kahve trendlerinden yeni haberler, öne çıkan gelişmeler, son teknolojik ekipmanlar ve yeniliklerinin konuşulduğu oturumlar düzenlendi. Yeni pazarlar ve fırsatlar, tüketici tercihlerindeki değişimlerin kafelere yansımaları yine oturum konularının ana başlıkları arasındaydı. Yeni teknolojiler, üretim ve satışın yanı sıra, yapay zeka ve sürdürülebilirlik alanlarından uzman isimler ve kahve sektörünün önde gelen kanaat önderleri, geleceğe yönelik stratejilerini ve öngörülerini ziyaretçilerle paylaştı. Panellerde yalnızca kahveye değil, gastronomi dünyasının önemli konularına da değinildi. 

Etkinlik boyunca, dünyanın dört bir yanından gelen nitelikli kahveler ve Espressolab, Kont Coffee, Moc Coffee gibi önde gelen kahve dükkanları, özel kokteyl ve içecek markaları, kahve makinesi üreticileri, ünlü kruvasan ve fast food dükkanları yer aldı. Ayrıca dünyanın farklı bölgelerinden gelen kahvelerin sunumu ve keşfi, bol bol tadım ve ikramlar hakimdi. 

Kahve workshopları ve tadımlar, kahve atölyeleri, Barista ve Pastacılık Okulları ile Çikolata ve Seramik Atölyeleri de ziyaretçilerin oldukça ilgi gösterdiği etkinlikler arasındaydı.

Biz de Simpra olarak, etkinlikte sadece kahve severlerle değil, teknoloji meraklılarıyla da buluştuk. Kafe ve restoranlara yönelik sunduğumuz restoran sistemleriyle işletmelere operasyonel verimlilik kazandıracak çözümlerimizi tanıtma şansı bulduk. Bununla birlikte, Simpra’nın robotik servis teknolojisi de ziyaretçilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlik boyunca standımıza gelen kafe ve restoran işletmecileri, dijital çözümlerimizin işletme içi süreçleri nasıl kolaylaştırdığı konusunda detaylı bilgi alarak Simpra’yı kendi operasyonlarına entegre etmenin avantajlarını keşfettiler.

Kahve dünyasının geleceğine yönelik öngörülerin paylaşıldığı bu etkinlikte, Simpra olarak teknolojinin gücünü kafe ve restoranlarla buluşturarak işletmelerin dijital dönüşümüne katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bizler için bu zirve, yalnızca kahve üzerine değil, geleceğin kafe ve restoran işletmelerini şekillendirecek dijital çözümler hakkında da verimli bir platform oldu.

Gelecekte de yenilikçi ürünlerimizle sektöre katkı sağlamaya devam edeceğiz. Simpra’nın sunduğu dijital çözümlerle tanışmak ve işletmenizi geleceğe hazırlamak için bize ulaşın

Yeni Nesil Restoran, Otel ve Ödeme Çözümleri | Simpra

Bulut tabanlı Restoran Otomasyonu Simpra ile tanışın.
(İşletmenizi Büyütüp, Kârınızı Artırmak İçin Tıklayın!)