Kullanıcı Hikayeleri

Simpra'nın farkını
kullanıcılarından dinleyin

Olive Anatolian Restaurant Olive Anatolian Restaurant
Sevilay Duru
“Simpra'nın çok pratik ve kullanıcı dostu olması, servis personeli için büyük bir avantaj. Bir masaya hızlıca yanıt verebilme özelliği, personelin işini kolaylaştırıyor. Ayrıca, reçetelere bağlı bir maliyet ve envanter yönetim sistemi sunması, yönetim açısından çok değerli. Ertesi gün geldiğinizde, bir önceki günün satışlarının maliyet ve karlılığını görebilmek de Simpra'nın sunduğu önemli faydalardan biri.”

Gastropub Remi

“Simpra'yı kullanmaya başladıktan sonra, reçetelerimizin maliyetini neredeyse saat saat takip edebilir hale geldik. Simpra’nın çok güncel bir maliyetleme sistemi var. Bu sayede, fiyat değişimlerinde hem işletmeyi hem de müşteriyi koruyan bir denge sağlayabiliyoruz. Simpra, işletmeyi zor durumda bırakmadan ve müşteriye aşırı zam yapmadan doğru bir fiyat politikası uygulamamıza büyük katkı sağlıyor.”

Barış Kenaroğlu

Alma Restaurant

“Her yemeğin içinde en ufak gramaja kadar ne olduğunu bildiğimiz ve her satışta stoktan düşüldüğü için gün sonunda ne tükettiğimizi net bir şekilde görebiliyoruz. Bu sayede maliyet raporu çıkarabiliyoruz. Simpra, hayatımızı ve işimizi kolaylaştırarak hata yapma riskimizi minimuma indiriyor.”

Serkan İzkesen

I Love Fish

“Verdiğimiz ürün hızlı olurken aldığımız kararların da buna eşlik edecek derecede hızlı olması lazım. Biz burada Simprayla çok güzel bir yol arkadaşlığı yapıyoruz ve bunu da geliştirerek devam edeceğimize inanıyoruz.”

Serkan İmrak

The Maestro Hotel

“Simpra'nın restoran rezervasyonlarında bize sağladığı en büyük kolaylıklardan biri, sisteme rezervasyonu yüklediğimizde tüm detayları görebilmemizdir. Misafirin isteklerini ve varsa alerjen durumlarını görebiliyoruz. Bu sayede, Simpra'yı rezervasyon sistemimizde kullandığımızda, masaları kolayca ayırabiliyoruz. Misafirimiz geldiğinde, hangi masaya oturtacağımızı bile sistem üzerinden rahatlıkla görebiliyoruz."

Selçuk Şentepe

Factory Karaköy

“Simpra Insight, tüm şubelerimizde anlık olarak satışlarımızı takip etmemizi sağladı. Bu verilere dayanarak doğru ürünleri doğru zamanda öne çıkarmak, verimliliğimizi %30 artırmamıza olanak tanıdı.”

Hubeyb Karaca

Kaen Sushi

"Simpra Rezervasyon ile gelecek misafirlerin masası önceden belirleniyor ve rezervasyon onay süreçleri de Simpra Rezervasyon üzerinden yönetiliyor. Bu uygulama, günde ortalama 1.5 - 2 saatlik iş yükünden tasarruf etmemize olanak sağladı."

Alper Korkmaz

Akkomarka

"Simpra KDS ile salon ve mutfak ekiplerimiz daha koordineli bir şekilde çalışıyor. Bu sistem sayesinde müşterilerin özel taleplerini hızlı bir şekilde mutfağa iletebiliyoruz, bu da müşterilerimizin memnuniyetle ayrılmalarına katkı sağlıyor."

Hasan Yeşilyurt

Aylık Bültene Kaydolun

HoReCa sektöründeki gelişmelerden ve Simpra'dan haberdar olun.