Yeni Nesil Ödeme Çözümü ile Kolay Ödemeler

0
1913

Rekabetin günden güne arttığı yeme içme sektöründe müşterilerini memnun eden işletmeler bir adım öne geçerler. Bu memnuniyeti sağlamak ise işletme içerisindeki tüm süreçlerin kolaylıkla tamamlanabilmesi, personelin verimli çalışması ve iş yükünün azaltılması ile mümkün. Hızlı, hatasız ve sistemli bir şekilde tüm süreçlerin gerçekleşmesi için ise işletmende kullanabileceğin birtakım yeni teknolojik çözümler mevcut. Akıllı cihazlardan ödeme almanı, müşterilerinin temassız sipariş verebilmelerini ve bu işlemlerin kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmesini sağlayan bir ödeme çözümüyle tanışın.

Ödeme çözümü ile POS sistemi entegresi uçtan uca müşteri deneyimi sunmanı ve ödemelerini tek bir cihaz üzerinden temassız olarak alabilmeni sağlar. Yeni nesil ödeme çözümü SimpraPAY’in işletmene sunacağı katkıları senin için derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Tek cihazla ödeme işlemlerini halledin

Akıllı cihazınız ile sipariş ve ödeme almak işletmenizi ne kadar rahatlatır bir düşünün. Aynı anda 3 siparişi teslim etmek üzere yola çıkan kuryeleriniz olduğunu varsayarsak hepsine ayrı ayrı POS cihazı temin etmek yerine kendi akıllı cihazları ile ödeme almalarını sağlayabilirsiniz. Tam tersi bir senaryoda tüm pos cihazlarınız kuryelerinizle gitmiş ve ödeme almak için POS cihazının geri gelmesini beklediğinizi ya da kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen bir müşterinize POS cihazı olan bir kuryeyi beklemesi gerektiğini söylediğinizi bir düşünün. Kulağa oldukça profesyonellikten uzak geliyor. Akıllı cihazını ödeme terminaline dönüştüren büyük küçük fark etmeksizin her işletme dilediği yerde ve zamanda ödemelerini hızlı ve kolay bir şekilde alabilir.

Temassız ödeme alın

Müşterileriniz hizmetini aldı ve ödeme kısmına geçtiniz. Ödemenizi dilerseniz NFC özellikli Android bir cihazla, tabletle ya da POS terminali ile alabilirsiniz. Temassız ödeme almak bekleme sürelerini azaltıp, pratiklik sağlar.

Kolaylıkla e-belge gönderin

Ödeme işlemlerini tamamlayan müşterilerine e-belge gönderimi sağlayabilirsin. Fiş yazıcıya ihtiyacın kalmaz, maliyetlerini azaltırsın. Faturalarını hızlı bir şekilde hazırlayabilirsin. Böylelikle hem zaman tasarrufu sağlar hem de fatura yığınından kurtulursun.

İki işlevi bir arada kullanın

POS sistemi ve yazar kasaların çeşitli özelliklerini taşıyan bilgisayar temelli cihazlardır. İnternet aracılığıyla Gelir İradesi Başkanlığı veri tabanına güvenli bir şekilde veri aktarımını sağlarlar. Böylelikle kredi kartı ile yapılan ödemelerin kolaylaşır ve anında fiş kesebilirsin.

Ödüllü bir ödeme kaydedicisine sahip olun

Yeni nesil bir ödeme kaydedici olarak geliştirilen SimpraPAY, PSM Award 2020’de Teknoloji Kategorisi’nde Altın PSM ödülünü almaya layık görüldü. İster sertifikalı ister sertifikasız tüm cihazlarda çalışabilen cihaz, global olarak olarak da üst düzey bir teknolojiye sahiptir.

Bulut tabanlı Restoran Otomasyonu Simpra ile tanışın.
(İşletmenizi Büyütüp, Kârınızı Artırmak İçin Tıklayın!)