Tek Kelimeyle 2021

0
1102

2022 yılına girmemize günler kala, 2021’in bizim için ne ifade ettiğini biraz daha düşünmeye başladık. Bazen hepimiz için çok büyük hayal kırıklıkları getirirken, bazen de içimize küçük umutlar serpiştirdi 2021… Pandemi yüzünden neler yaşadığımızı tam olarak anlayamamış olsak da, bu kadar kötü olamaz dedik ve kimler bizimle aynı fikirde diye merak ettik.

İyisiyle kötüsüyle bu yılı da arkamızda bırakırken, 2021’in bize neler kattığını ve bizden neler aldığını inceledik. Başarılarımızı ve umutlarımızı yansıtarak sizinle paylaşmak istedik. Umuyoruz ki sizler de bizim kelimelerimizle bağlantı kurabilir ve 2022 için güzel adımlar atarken bizimle beraber yürüyebilirsiniz!

Aile

2021 yılı, çoğumuz için kendini bulma, bir yere ait olma ihtiyacını, belki de en çok hissettiren yıl oldu. Aile sadece sizi çocukluğunuzda yetiştiren insanlar değil, sizi bir yere ait hissettiren, yanınızda olan, anlayan ve yaşadıklarınızı paylaşanlardır. Gün bittiğinde masaya beraber oturduğunuz kişilerdir. Önemli günlerde, yanınızda duranlardır. Bu yılın bize en büyük getirisi, ailemizi büyütebilmemiz oldu.

Eğlence

Uzun süredir hayatlarımıza evden devam ediyor olsak da, biraz daha sosyalleşmeye başladık bu yıl. Konaklama işletmeleri, cafe ve restoranlar masaları tekrar yerleştirdi, deneme kabinleri yeniden kullanılmaya başlandı! Artık sevdiklerimizle yemek yemeye çıkabiliyoruz, içimize sinen kıyafetleri kolaylıkla alabiliyoruz ve güvenli bir tatil yapabiliyoruz. Önceden de yapmıyor muyduk? Yapabildiklerimizin değerini 2020’den sonra daha iyi anladık!

Umut

Pandemi 2020’de başlayarak bir çok sektörü ve işletmeyi derinden etkiledi. Neredeyse iki yıl önce başlayan bu süreç, herkesi etkilemeye hâlâ devam ediyor. Ama, 2021’de normalleşme sürecine girmemiz, otel ve restoran işletmelerinin kaldıkları yerden devam etmelerine de olanak sağladı. Sadece 1 yıl içerisinde otel ve restoran doluluk oranları neredeyse iki katına çıkmış durumda. Bu yüzden de, yeni yılda başarılarımızı büyüteceğimize inanıyoruz.

Potansiyel

Kriz yönetimini ve stresle başa çıkma yöntemlerini çok iyi anladık. Yıkılmadık ama ayakta da değiliz dediğimiz zamanlar oldu. Daha çok çalıştık, çok çaba harcadık ve en iyisi için daha fazlasını da yapmaya hazırız. Kendimizi geliştirmek ve emin adımlar atabilmek için bazen zorluk çekmek gerekebilir. Çünkü bu yılın üstesinden gelebildiysek, başaramayacağımız şeyin olmadığını düşünüyoruz!

Yaratıcılık

Hepimizin bildiği gibi, her gecenin bir sabahı var. 2021’in sabahı da, bizce yaratıcılık. Evet, hem ekonomik olarak hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak zor bir yıldı. Döviz kurları almış başını giderken, yeni bir hayat tarzı benimsemeye çalışırken ve bilgisayar başında bol bol kilo alırken baştan beri ihtiyacımız olan şeyleri de keşfetmeye başladık. Teknolojiyi ihtiyaçlarımıza yönelik kullanarak yeni yeni çözümler geliştirmeye başladık!

Yaratıcılığımızdan doğan yeni ürünümüz SimpraPAY

SimpraPay ile Yenilikçi ve Güvenli Ödeme Yöntemi!

Sağlığımızın geri kalan her şeyden daha önemli olduğunu bu yıl daha çok farkına vardık. Temassız olarak mobil cihazlardan ödeme alma sistemi geliştirerek, her türden işletmenin ihtiyacına yönelik tek çözüm ürettik. Daha fazla bilgi almak için linke tıklayarak, sayfaya göz atabilirsin! https://simprasuite.com.tr/simprapay/

Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutma!

Instagram: @simpratürkiye
Facebook: @simprasuite
Twitter: @SimpraSuite
Linkedin: @SimpraSuite

Bulut tabanlı Restoran Otomasyonu Simpra ile tanışın.
(İşletmenizi Büyütüp, Kârınızı Artırmak İçin Tıklayın!)