Simpra ile Güneşlenmeye Var mısın?

0
1587

Kış soğuklarını geride bırakırken, sıcak bir yaz tatilini en çok düşlediğimiz dönemdeyiz! Bu nedenle plaj operasyonlarına girişmenin şimdi tam sırası!

Ayaklarımızın altında gezinen kum tanelerini şimdiden hisseder gibiyiz. Gözümüze vuran güneş, hafif esintinin getirdiği deniz kokusu ve içtiğimiz leziz kokteyller de cabası… Misafirleriniz tüm bu hayalleri kurarken iş tam da size düşüyor Beach Club sahipleri! Yaz sezonu açılmadan önce, işlerinizi geliştirebileceğiniz ve kazançlarınızı artırabileceğiniz bazı noktalara değinmek istedik ÇÜNKÜ Simpra ile plaj operasyonları bu kadar KOLAY!

Keyifli okumalar dileriz!

Tatilin Olmazsa Olmazı, Şezlong Savaşları

Tatilcilerin nereye giderlerse gitsinler, asla kaçamadıkları o büyük savaş. Bütün plajların en sevilen ziyaretçisi, saat 8’de gelip şezlonga havlu koyanlar… Üç kişi olmalarına rağmen eşyalarını bir türlü sığdıramayıp boş şezlonglara çökenler ve niceleri… Merak etme, onlara da çözüm bulduk! Simpra ile POS sistemin üzerinden plajına ait tüm masa ve şezlong planlarını görebilir, fırsatçıları ayırt edebilirsin! Ayrıca, ziyaretçilerini kadın, erkek ve çocuk olarak segmente edebilir ve hedef kitleni belirleyebilirsin.

Tatil Yaptığımı Bileklik İzimden Anlayın

Yazın görmeye en çok alışkın olduğumuz yanık izi diyebilir miyiz? Yaz tatilimizi en verimli şekilde gerçekleştirdiğimizin en büyük kanıtı, gerçek rengimizi ele veren bileklerimiz… Bu izi sevmeyen ziyaretçilerinize müjde! Simpra POS’a tam entegre RFID’li kartlar sayesinde sipariş ve temassız ödeme işlemleri artık kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Kart kullanmayı sevmeyen ve bilekliğin getirdiği pratik kullanımdan kopamayan ziyaretçilerini de unutmadık. Onlar da Simpra QR Menü ile sipariş ve ödeme işlemlerini en az kartların sunduğu kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Winter is Coming, Bizim İşler Ne Olacak?

İşte Beach Clubc işletenlerin aklından asla çıkmayan soru! Yaz sezonu boyunca işler gümbür gümbür ilerlerken, bir anda kış gelir ve ortalık sessizleşir. Peki ya yazın yaptığın yatırımlar işletmen kapalıyken ne olacak? Merak etme, onun da çözümü bizde! İşletmenin kapalı olduğu dönemlerde, Simpra’ya ödeme yapmazsın. Bu sayede, hem gereksiz harcamaları önleyebilirsin hem de tasarruf edebilirsin Ayrıca, dönemsel raporlarını sistemde kolaylıkla görüntüleyebilir ve ileriye yönelik planlamalar yapabilirsin.

İnternet Gitti, Parti Bitti

21. yüzyılda yaşamamıza rağmen, günümüzün en büyük sorunlarından biri. İnternet olmadan ben bir hiçim hissi… Hadi beraber hayal edelim. En yoğun günlerden birisi, işletmen tatilci dolup taşıyor. Yüzlerce, binlerce sipariş havada uçuyor. Pat! İnternet gitti. Neyse ki, bu da artık bir sorun değil! Simpra POS’un çevrimdışı modu sayesinde, işletmenin internetinde kesintisi yaşasan bile kusursuz bir şekilde operasyonuna devam edebilirsin. Ayrıca, 7×24 destek ekibimiz sayesinde sorunlarına anında çözüm bulabilirsin! 21. yüzyıla tekrar hoşgeldin!

Simpra’nın sunduğu avantajlar hakkında daha fazla bilgi almak için plaj & beach pos sistemi sayfamızı ziyaret etmeyi unutma!

Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutma!

Instagram: @simpratürkiye
Facebook: @simprasuite
Twitter: @SimpraSuite
Linkedin: @SimpraSuite

Bulut tabanlı Restoran Otomasyonu Simpra ile tanışın.
(İşletmenizi Büyütüp, Kârınızı Artırmak İçin Tıklayın!)